Zaplijenjeno 374 kilograma marihune, uhapšena jedna osoba
Foto: UP

Uprava policije

Zaplijenjeno 374 kilograma marihune, uhapšena jedna osoba

Policija je danas realizovala aktivnost usmjernu na otkrivanje i sprječavanje prodaje opojnih droga koja je rezultirala zaplijenom oko 374 kilograma marihuane i lišenjem slobode osumnjičenog lica, saopšteno je iz Uprave policije.

"Danas je u Podgorici u naselju Zagorič podgorička policija, na osnovu informacija dobijenih od nikšićke policije, zaustavila kombi vozilo kojim je upravljao S.M. (24) iz Nikšića. Kontrolom vozila policijski službenici su pronašli 12 putnih torbi u kojima se nalazilo oko 374 kilograma biljne materije tamnozelne boje za koju se sumnja da je marihuana", naveli su iz UP-a.

Kako je saopšteno, policija je lišila slobode S.M. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

zaplijenjenamarihuna3

"Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja. U realizaciji ove aktivnosti učestvovali su službenici Sektora kriminalističke policije, Centra bezbjednosti Podgorica, Centra bezbjednosti Nikšić, Centra bezbjednosti Bar i Centra bezbjednosti Budva", zaključili su iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.