Srbija: Dječak od samo osam godina na liječenju od heroina?!
ilustracija

Srbija: Dječak od samo osam godina na liječenju od heroina?!

Dijete od osam godina najmlađi je heroinski zavisnik u Srbiji. Roditelji su ga nedavno doveli na jednu kliniku radi odvikavanja i tada otkrili još strašniju istinu, da je mališan drogu probao kada je krenuo u prvi razred.

To za "Telegraf" otkriva Božidar Dragutinović, bivši heorinski zavisnik, a danas osnivač kampa za odvikavanje „Preobraženje“ u selu Dvorska kod Loznice.

"Roditelji su primijetili promjene u ponašanju kod djeteta, ali se sve svodilo na neku emotivnu nezrelost, klinačku agresivnost… Kada su ga na kraju odveli u bolnicu, uradili su mu brojne testove i pokazalo se da je pozitivan na heroin",  navodi Dragutinović.

Onda su uslijedile krize koje su jadnog dječaka prestravile.

" Kada je vidio kolika je kriza, uplašio se i priznao da heroin konzumira već godinu, a dobijao ga je u školskom dvorištu",  otkriva  sagovornik "Telegrafa".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.