Ronaldova majka: Moj sin je žrtva mafije
Ronaldo sa majkom

Ronaldova majka: Moj sin je žrtva mafije

Majka Kristijana Ronalda je izjavila da je njen sin žrtva mafije u fudbalu.

Dolores Aveiro je za portugalsku A Bolu govorila o "mračnim silama u fudbalu".

"Postoji mafija. Ako gledate šta se događa, vidjećete da se radi o mafijaškom poslu. Da je moj sin Englez ili Španac, to mu se ne bi dogodilo, ali je on Portugalac sa Madere...", navela je Dolores.

Ona nije konkretno navela šta je to "mafija" uradila njenom sinu, ali je istakla da vjeruje da će on uspjeti da osvoji rekordnu šestu Zlatnu loptu.

"Ne znam da li će se to dogoditi, ali Kristijano to zaslužuje. Ako pogledamo šta je već sve uradio ove sezone, onda možemo da iznesemo takav zaključak", navela je Dolores.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.