Građevinski inspektori Bošković i Juretić lišeni slobode

Građevinski inspektori Bošković i Juretić lišeni slobode

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici građevinski inspektori Zoran Bošković i Vladan Juretić lišeni su slobode, saznaje TVCG. Juretić i Bošković uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su učinili krivično djelo primanje mita.

“Nakon saslušanja u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici Boškoviću je određeno zadržavanje do 72 sata. Tokom dana u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici biće saslušan i Juretić, nakon čega će biti preduzete dalje mjere i radnje u skladu sa zakonom”, saopšteno je iz Višeg tužilaštva. 

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović podnio je juče ostavku na tu funkciju nakon što je prikazan video-snimak trenutka kada dvojica građevinskih inspektora MORT-a Zoran Bošković i Vladan Juretić navodno reketiraju biznismena Boška Nenezića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.