Vukadinović o ostavci ministra Radulovića: Prava rijetkost na ovim prostorima
Vukadinović, foto: Screenshot/TVCG

Vukadinović o ostavci ministra Radulovića: Prava rijetkost na ovim prostorima

Politički analitičar Srđan Vukadinović kaže kako je postupak ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića, da podnese ostavku, na ovim prostorima prava rijetkost. Takav potez Radulovića, kako kaže Vukadinović za Jutarnji program TVCG, čin je koji bi trebalo da bude poučan za sve buduće lidere i političare.

“Ovdje ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović ovdje nije tražio podršku svoje partije ili Vlade da to ne čini, a da jeste dobio bi podršku da to ne čini. Procijenio je da je njegova moralna odgovornost takva da se on ne može boriti sa tim da mu sistem blokira i ne pruži mogućnost da on to riješi na efikasan način kako je navikao” , smatra Vukadinović.

Ministarstvo turizma i održivog razvoja je jedan kompleksan sektor ističe Vukadinović i dodaje kako u Crnoj Gori danas svi misle kako mogu biti ministri turizma.

“Na drugoj strani imamo veoma osjetljivu temu građevinskih dozvola... Ovo je čin koji bi trebalo da bude poučan i za buduće i partijske lidere i buduće političare,” rekao je Vukadinović za TVCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.