Barani upucani ispred lokala
Šronađen zapaljen automobil, foto:Barinfo

Pronađeno zapaljeno vozilo

Barani upucani ispred lokala "Savoia": Klisić ubijen, Gardašević ranjen

Jutros oko 10.30 h je u Baru došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu dva lica prilikom koje je jedno lice smrtno stradalo a drugo povrijeđeno, saopštila je Uprava policije. Policija intenzivno radi na rasvijetljavanju slučaja.

Baranin Jovan Klisić je ubijen u pucnjavi  ispred lokala "Savoia" u Baru a ranjen je Velizar Gardašević.

"Danas je oko 10,30 časova u ulici Jovana Tomaševića u Baru došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu dva lica.Tom prilikom povrede su zadobili V.G. i J.K.J.K. je preminuo usljed zadobijenih povreda nastalih od vatrenog oružja.", kaže se u saopštenju policije.

Policija na licu mjesta vrši uvđaj.

Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, poručuju iz UP.

Policija je, potvrđeno je, nedugo nakon prijave događaja pretragom terena pronašla zapaljeno vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.

U pucnjavi je ispaljeno na desetine metaka iz vatrenog oružja, a više automobila na parkingu ispred lokala je oštećeno.

Kako je kazao načelnik barske policije Veselin Magovčević novinarima, ubijeni Klisić je nakon ranjavanja pokušao vozilom da se odveze sa lica mjesta prilikom čega je oštetio više vozila na parkingu u Ulici Jovana Tomaševića.

7461372025411357292875321217045357746192384n

Foto:Barinfo

Automobil marke „seat“, za koji se sumnja da je korišten u tom krivičnom djelu, ubrzo nakon pucnjave je zapaljen u Bjelišima iznad pruge, javio je Barinfo.

Nezvanično više lica je povrijeđeno.

Dopsinik Novosti iz Bara navodi da je slučajni prolaznik V. B. takođe iz Bara povrijeđen je kada je na njega je napadač naletio autombilom dok je bježao sa lica mjesta.

Vatreni obračun se dogodio kod restorana Savoja ispred kojeg je pre nekoliko godina ubijen iz snajpera Muša Osmanagić, tadašnji vlasnik ugostiteljskog objekta.

Prema policijskim analima Osmanagić je bio vođa jednog od kriminalnih klanova iz Bara.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.