100 eura/m2 naknada  za upotrebu duvanskih proizvoda u kazinima
ilustracija

Sjednica Vlade

100 eura/m2 naknada za upotrebu duvanskih proizvoda u kazinima

Priređivači igara na sreću plaćaće naknadu za upotrebu duvanskih proizvoda u kazinima u iznosu 100 eura mjesečno po jednom kvadratnom metru (m²) površine kazina, odlučeno je na sjednici Vlade.

U skladu sa Zakonom o ograničavanju upotrebe duvanskih i predviđenim izuzetkom od zabrane pušenja u zatvorenom prostoru, Vlada je donijela Odluku o visinu i načinu plaćanja naknade za upotrebu duvanskih proizvoda u kazinima.

“Tim dokumentom je propisano da visina naknade koju plaćaju priređivači igara na sreću za upotrebu duvanskih proizvoda u kazinima iznosi 100 eura mjesečno po jednom m² površine kazina, koja se obračunava i uplaćuje mjesečno, do 15. u tekućem mjesecu za prethodni”, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.