Berane: Osumnjičeni za prebijanje žene uhapšen na licu mjesta,  bio u alkoholisanom stanju
ilustracija

Oglasila se policija

Berane: Osumnjičeni za prebijanje žene uhapšen na licu mjesta, bio u alkoholisanom stanju

Povodom napada na 31-godišnju Jelenu Krstić oglasila se Uprava policije iz koje ističu da je policija je u Beranama preduzela sve neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti te da je počinilac krivičnog djela lišen slobode na licu mjesta izvršenja djela i proceusiran nadležnom tužilaštvu.

Radnica Sportskog centra u Beranama Jelena Krstić (31) tvrdi da je na radnom zadatku teško pretukao Muhamed Ramusović, zbog čega se već treći dan liječi na hirurškom odjeljenju beranske Opšte bolnice.

Ona je od utorka u Opštoj bolnici, gdje su ljekari utvrdili brojne povrede, između ostalog i potres mozga a osumnjičeni  za nasilničko ponašanje Muhamed Ramusović je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Policija je, kako je saopšteno, 29. oktobra oko 15,10 časova, postupila po prijavi u kojoj je nadvedeno da je kod Stadiona malih sportova u Beranama muško lice fizički nasrnulo na žensku osobu.

"Na licu mjesta je zatečen M.R. (38) i lišen slobode.Policija je alkotestirala M.R. i tom prilikom je utvrđeno da je on pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,61 g/kg.", saopštila je policija.

Oštećena je, kako se dodaje,  pristupila u službene prostorije i podnijela prijavu protiv M.R.

"M.R. je oštećenoj nanio teške tjelesne povrede i ona je hospitalizovana.", navodi se u saopštenju crnogorske policije

O događaju je, kako se dodaje, obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da mu se M.R. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

"Policija je M.R. privela tužiocu 30. oktobra 2019. godine oko 09,00 časova.", saopštila je policija.

Prema nezvaničnim informacijama, Ramusović je na saslušanju kazao da  ga je, dok je prolazio prema kući, Krstić., ''isprovocirala, a i ranije ga je ogovarala'' i da se baš ne sjeća svega.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.