Pas, učesnik u napadu na Bagdadija biće gost Bijele kuće (VIDEO)
Foto:Screenshot

Pas, učesnik u napadu na Bagdadija biće gost Bijele kuće (VIDEO)

Pas američke vojske, koji je postao simbol uspješnog napada na vođu Islamske države Abua Bakra al Bagdadija, biće gost u Bijeloj kući naredne nedelje, izjavio je danas američki predsjednik Donald Tramp.

Predsjednik SAD je u ponedeljak objavio fotografiju psa, kojeg je američka vojska hvalila za njegove "nevjerovatne usluge" tokom napada u kojem je u Siriji nedavno Bagdadi izvršio samoubistvo.

General Mark Mili rekao je da je pas, belgijski ovčar (malinoa), lakše povrijeđen u napadu i dodao da ime psa nije objelodanjeno iz bezbjednosnih razloga.

Tramp je rekao da će pas biti gost Bijele kuće i potvrdio informacije u medijima da se pas zove Konan.

"Konan će napustiti Bliski istok i doći će u Bijelu kuću naredne nedelje", naveo je Tramp, koji je jedan od rijetkih američkih predsjednika koji nema psa u Bijeloj kući.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.