Pogledajte kako Naomi Kembel podiže tegove od 50 kilograma kao od šale (VIDEO)
Naomi Kembel

Pogledajte kako Naomi Kembel podiže tegove od 50 kilograma kao od šale (VIDEO)

Manekenka Naomi Kembel vladala je modnom scenom decenijama, a sada je podijelila na svom profilu na Instagramu novi video-snimak iz teretane na kome možemo da je vidimo kako radi vježbu "mrtvo dizanje" sa tegovima koji su teški čak 47 kilograma!

Helanke i top su glavni dio njene opreme za teretanu, a tegove podiže kao od šale. Izgleda da ni ona sama nije vjerovala da će ovo da uradi, a u pozadini možemo da čujemo i njenog trenera koji je iznenađen njenom snagom.

Fanovi su je počastili komentarima u kojima joj se dive i zahvaljuju joj na motivaciji koju im pruža, piše Womenshealthmag.

Njen trener Ben Bruno podijelio je snimak i na svom profilu kako bi iskazao divljenje i pohvalio svoju klijentkinju.

"Ovo je odlično. Naomi Kembel podiže tegove kao bos. Jako! Sviđa mi se“, napisao je on uz objavljeni video-snimak.

Iako Naomi izgleda opako u ovom video-snimku, nije prvi put da iznenadi fanove ovakvom objavom. Često fanovi imaju priliku da je vide u akciji u teretani u kojoj trenira bolje i jače od nekih muškaraca koje poznajemo. Bravo, Naomi, i hvala na inspiraciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.