Dženifer Aniston priprema novi projekat s cijelom ekipom glumaca serije
Dženifer Aniston

Dženifer Aniston priprema novi projekat s cijelom ekipom glumaca serije "Prijatelji"

Američka glumica Dženifer Aniston, koja se proslavila televizijskom serijom "Prijatelji", poručila je na Instagramu da priprema novi projekat s cijelom ekipom glumaca koji su igrali u toj seriji.

Zasad nije željela da otkrije o kakvom se projektu radi, ali svi očekuju da će svakako biti u nekakvoj vezi sa serijalom koji se još reprizira na televizijskim programima na svijetu.

Anistonova sve do oktobra ove godine nije koristila nijednu društvenu mrežu, a kada se prijavila na Instagramu za jedan sat je zapratilo milion sljedbenika, što je zasad svjetski rekord, ali i najbolja potvrda da "Prijatelji" u cijelom svijetu imaju svoju publiku.

Vijest da sa svojih pet partnera iz "Prijatelja" priprema neki program u kome će se svi naći ponovo na okupu uzbudila je mnoge prijatelje tog serijala, a mediji u SAD s nestrpljenjem čekaju da saznaju o kakvom se projektu radi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.