Sinđelić predat Hrvatskoj
Saša Sinđelić, foto: Screenshot

Na graničnom prelazu Debeli brijeg

Sinđelić predat Hrvatskoj

Službenici Uprave policije su danas realizovali ekstradiciju Saše Sinđelića (39) državljanina Srbije, iz Crne Gore u Republiku Hrvatsku.

On je na prelazu Debeli brijeg predat Hrvatskoj.

Sinđelić je lišen slobode u Crnoj Gori 1. jula 2019. godine po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Zagreb, a koji se potraživao radi izvršenja pravosnažne presude Županijskog suda u Vukovaru,  kojom je osuđen na 21 godinu zatvora zbog krivičnog djela teško ubistvo i  krivičnog djela teška krađa, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sinđelić je bio svjedok saradnik u slučaju pokušaj terorizma. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.