Počelo suđenje Halidu Muslimoviću, optužen da je tukao bivšu partnerku
Halid Muslimović

Počelo suđenje Halidu Muslimoviću, optužen da je tukao bivšu partnerku

U Osnovnom sudu u Banjaluci u utorak, 29. oktobra je počelo suđenje Halidu Muslimoviću, protiv kog je Sonja Bašić podnijela krivičnu prijavu za nanošenje tjelesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti. Sve se dogodilo, posvjedočila je bivša Muslimovićeva ljubavnica, nakon što su se posvađali zbog novca koji joj je dugovao.

U optužnici se navodi da je on 27. jula 2018. godine na putu ka Banjaluci verbalno i fizički napao Bašićevu. Zaustavio je vozilo i za kosu ju je izvukao s mjesta suvozača, da bi je opet ugurao u auto i odvezao do Banjaluke, udarivši je više puta.

Nakon što mu je rekla da će sve prijaviti policiji prijetio joj je riječima: "Znaš li ti ko sam ja, vozaću te u gepeku, mrak će te progutati". Bašićeva je ispričala da je s Muslimovićem bila u vezi od 2015. godine. Tvrdi da je to u početku bila emotivna, a kasnije poslovna veza.

"Izvršavala sam sve njegove finansijske obaveze, i to više nisam mogla da trpim", rekla je Bašićeva.

Pojasnila je da su imali dogovor da će joj pjevač vratiti novac, a da će kao garanciju za to založiti kuću u Vogošći. Međutim, nekoliko dana prije napada saznala je da je Muslimović kuću prepisao na ćerku.

Kritične noći bila je na pjevačevom koncertu u Kozarcu, posle koga je on trebalo da je odveze do taksi stanice. Tada je, kako kaže, počela svađa oko novca koji joj nije vratio. Tvrdi da ju je pjevač šakom udario u bradu i da zamalo da padne u nesvijest. U povratku za Banjaluku tvrdi da je Muslimović vozio "150 na sat" i da je uplakana gledala kako da spase život.

"Kada smo stigli u Banjaluku izbacio me iz auta. Advokatici sam poslala fotografije povreda i otišla sam u bolnicu i policiju", rekla je Bašićeva.

Nakon čitanja optužnice predsednik sudskog vijeća upitao je Muslimovića da li mu je optužnica jasna, na šta je on odgovorio:

"Dobro je napakovana"

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.