Koji terenac je najbolji za neprohodne puteve? (VIDEO)
Foto: Screenshot

Koji terenac je najbolji za neprohodne puteve? (VIDEO)

U poslednjih godinu dana na tržište su stigle nove generacije modela koji važe za najbolja terenska vozila.

Mercedes je posle nekoliko decenija konačno predstavio drugu generaciju G klase, Jeep je izbacio novi Wrangler, a stigao je i izuzetno popularni japanski "mališan" Suzuki Jimny.

Ekipa YouTube kanala "CarWow" je napravila uporedni test ovih modela kako bi "otkrila" koji je najbolji terenac na svijetu.

Mercedes G63 raspolaže sa 4,0-litarskim tvin-turbo V8 agregatom sa 577 KS, Wrengler JL ima 3,6L Pentastar V6 sa 285 KS, dok se Jimny uhvatio u koštac sa "sićušnim" 1,5-litarskim četvorocilindrašem od 101 KS bez blokade diferencijala.

Tri "kocke" sa tri kontinenta – koja je najbolji izbor za neprohodne puteve?

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.