Mađarska:  U sudaru kamiona iz Srbije i dva automobila 7 osoba stradalo na licu mjesta
Foto:Mađarska policija

Mađarska: U sudaru kamiona iz Srbije i dva automobila 7 osoba stradalo na licu mjesta

Sedam osoba je poginulo jutros u blizini Segedina kada je kamion probio ogradu, prešao u drugu traku i udario dva automobila, saopštila je mađarska policija.

Nesreća se dogodila jutros oko 2.30 kod mjesta Balašća, na 146. kilometru auto-puta M-5, koji od graničnog prelaza Reske–Horgoš vodi prema Budimpešti.

Kamion je probio ogradu i prešao u suprotnu traku, gdje se sudario sa dva automobila inostranih registarskih oznaka, prenosi Rts.

Mađarski mediji pišu da se radi o kamionu srpskih registarskih tablica.

Sedmoro putnika u automobilima je poginulo na licu mjesta, dok vozač kamiona nije povrijeđen, navode mađarski mediji.

"Kamion je iščupao zaštitnu ogradu i sudario se sa dva automobila na suprotnoj traci. Sva tri vozila su se zapalila, a putnici iz automobila su poginuli na licu mjesta", navodi mađarska policija.

U objavi se ne navodi odakle su dolazila vozila koja su učestvovala u sudaru.

Auto-put je bio zatvoren u oba smjera do 11 časova, a vozila su preusmjeravana na druge pravce.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.