Marković: Uvjeren sam da će ekonomski napredak osjetiti svaki pojedinac i svaka novska porodica
Duško Marković

Čestitao Dan Opštine

Marković: Uvjeren sam da će ekonomski napredak osjetiti svaki pojedinac i svaka novska porodica

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje lično građanima Herceg Novog 28. oktobar – Dan opštine.

„Prepoznatljive mediteranske vrijednosti, kulturno-istorijska slojevitost i bogata tradicija građena kroz vjekove i civilizacijske mijene, Herceg Novi čine jednim od najatraktivnijih gradova Crne Gore. Vaš grad je destinacija kulturnih poslenika i turista, koji danas ima status prestižne destinacije za ulaganja i razvoj“ – navodi se u čestitki.

Premijer ukazuje da je Vlada kreirala ambijent za ulaganja renomiranih investitora koji su već pokrenuli prvi ciklus ekonomskog napretka Herceg Novog.

„Istovremeno, ulaganjem u putnu i ukupnu infrastrukturu dajemo snažne podsticaje razvoju Boke Kotorske i Primorja u cjelini. Uvjeren sam da će ekonomski napredak osjetiti svaki pojedinac i svaka novska porodica“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića upućenoj građanima Herceg Novog povodom sjutrašnjeg Dana opštine.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.