Bijelo Polje: Osumnjičeni da su ubili rođaku i iz kuće odnijeli preko 5.000 eura
Privođenje Selimovića, foto:Kodex

Ubistvo iz koristoljublja

Bijelo Polje: Osumnjičeni da su ubili rođaku i iz kuće odnijeli preko 5.000 eura

Državna tužiteljka Milica Rmandić predložila je danas pritvor Bjelopoljcima Damiru Selimoviću (24) i Danku Božoviću (24) zbog sumnje da su ubili Dragicu Selimović (55) u Rakonjama u romskom naselju, rečeno je Kodexu u Tužilaštvu.

Pritvor je predložen i Jašaru Selimoviću (29) zbog neprijavljivanja krivičnog djela i počinioca i nedozvoljenog držanja oružja. Povodom ovog slučaja, kako sazanjemo, u Tužilaštvi će biti uzete izjave od više svjedoka.

Odluku o određivanje pritvora će u najkraćem roku donijeti sudija za istragu. S obzirom na težinu krivičnog djela, očekuje se da trojici Bjelopoljaca bude određen pritvor do 30 dana.

Podsjetimo, 24- godišnji Selimović i Božović terete se za teško ubistvo iz koristoljuba počinjeno na štetu 55-godišnje gluvonijeme žene, kojoj su bliski srodnici. Oni su uhapšeni zbog sumnje da su ubili 55-godišnju ženu i iz kuče odnijeli preko 5 hiljada eura. 

Podsjetimo, policiji je slučaj prijavljen u subotu  13 sati i 30 minuta, a prijavljena je premetačina kuće i nestanak novca. Policajci su u kući zatekli beživotno tijelo žene.

Tijelo Selimović je upućeno na obdukciju koja je pokazala da je smrt bila nasilna nakon čega je uslijedilo lišenje slobode osumnjičenih lica.

Brzim i efikasnim radom službenika bjelopoljskog Centra bezbjednosti identifikovani su počinioci i uhapšeni već u subotu. Kako je kazao načelnik bjelopoljskog Centra bezbjendosti u toku uviđaja nađen je veći broj tragova i predmeta koji će biti predmet vještačenja a koji se dovode u vezu sa osumnjičenim licima.

 

Bulatović: Uhapšeni osumnjičeni za teško ubistvo u Bijelom Polju

D.B.(24) i D.S. (24) uhapšeni su zbog sumnje da su juče u bjelopoljskom naselju Rakonje ubili Dragicu Selimović (55). Zbog toga što krivično djelo i njegove počinioce nije prijavio uhapšen je i J.S. (29), kazao je načelnik Centra bezbjednosti Bijelo Polje Miloš Bulatović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.