Pjevačica drastično promijenila izgled: Prepolovila se nakon razvoda (FOTO)
Adel

Pjevačica drastično promijenila izgled: Prepolovila se nakon razvoda (FOTO)

Poznata 31-godišnja pjevačica Adel nakon razvoda od supruga Sajmona Koneckog drastično je promijenila izgled.

Naime, pjevačica ne skriva osmijeh, a jedan od razloga njene sreće je to što je drastično smršala, a na tome je radila godinama.

Na proslavi rođendana njenog prijatelja i kolege Drejka, Adele je zablistala u nikad mršavijem izdanju. Najnovijim fotografijama pjevačica je potvrdila da ne misli da stane u skidanju kilograma pa je tako pokazala javnosti da je spremna na promjene, piše klix.ba.

Za novi izgled Adel je dobila mnoštvo komplimenata, svi dijele mišljenje u tome da joj je godilo to što se posvetila sebi. Naporni treninzi u teretani i novi režim ishrane su se očigledno isplatili. "Ranije sam plakala, ali sada se znojim", poručila je Adel na Instagramu.

Pjevačica koja je osvojila 15 nagrada Gremi nakon pet godina veze udala se 2016. godine za 45-godišnjeg Sajmona i s njim dobila šestogodišnjeg sina Anđela.

Nakon što je njihovom braku došao kraj, Adel je odlučila da se posveti sebi, što je rezultiralo novim izgledom i pronalasku nove ljubavi sa 37-godišnjim reperom Skeptom, s kojim vezu još uvijek nije zvanično potvrdila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.