Bulatović: Uhapšeni osumnjičeni za teško ubistvo u Bijelom Polju
Miloš Bulatović

Uprava policije

Bulatović: Uhapšeni osumnjičeni za teško ubistvo u Bijelom Polju

D.B.(24) i D.S. (24) uhapšeni su zbog sumnje da su juče u bjelopoljskom naselju Rakonje ubili Dragicu Selimović (55). Zbog toga što krivično djelo i njegove počinioce nije prijavio uhapšen je i J.S. (29), kazao je načelnik Centra bezbjednosti Bijelo Polje Miloš Bulatović.

Bulatović je kazao da se on sumnjiči i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Postupajući po prijavi koju je juče u 13.20 sati telefonom podnio N.S. iz Bijelog Polja da je u njegovoj kući izvršena premetačina i da je otuđen novac u iznosu od preko 5 hiljada eura policajci su izašli na lice mjesta i u kući zatekli beživotno tijelo D.S. (55) izijelog Polja", kazao je Bulatović.

U toku uviđaja, kako dodaje, nađen je veći broj tragova koji će biti predmet vještačenja, a beživotno tijelo D.S. po nalogu tužiteljke upućeno je na obduklciju kojom je utvrđeno da je D.S. ubijena.

"Preduzimajući zakonom propisane mjere i radnje službenici Uprave policije uspjeli su da pronađu i oduzmu više predmeta koji potiču iz izvršenja krivičnih djela koji se dovode sa osumnjičenima", kazao je Bulatović.

Osumnjičeni D.S, D.B. i J.S. će danas uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv NN počinioca biti privedeni višoj državnoj tužiteljki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.