Tri osobe koje su uhapšene u okviru istrage smrti 39 osoba pronađenih u kamionu oslobođene uz kauciju
Foto: Rojters

Tri osobe koje su uhapšene u okviru istrage smrti 39 osoba pronađenih u kamionu oslobođene uz kauciju

Tri osobe, koje su uhapšene u okviru istrage smrti 39 osoba pronađenih u kamionu, oslobođene su danas uz kauciju, saopštila je policija oblasti Eseks.

Muškarac i žena iz Voringtona na sjeveru Engleske i još jedan osoba iz Sjeverne Irske pušteni su na slobodu uz kauciju.

Policija je u okviru istrage uhapsila ukupno pet osoba.

Moris Robinson /25/, vozač kamiona u kojem su pronađena tijela 39 osoba, juče je optužen za ubistvo bez predumišljaja, udruživanje radi trafikinga, pomoći u nezakonitoj imigraciji i pranje novca.

On će se sutra pojaviti pred sudom kako bi se izjasnio o 39 tačaka optužnice.

Tijela 31 muškarca i osam žena pronađena su sredinom sedmice u prikolici kamiona u Grejsu, oko 32 kilometra od centra Londona, prenosi Srna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.