Počeo 26. internacionalni Podgorički maraton: Jedan od najprestižnijih maratona u ovom dijelu Evrope
Foto: PG Biro

Počeo 26. internacionalni Podgorički maraton: Jedan od najprestižnijih maratona u ovom dijelu Evrope

Gradonačelnik Podgorice i predsjednik Organizacionog odbora Podgoričkog maratona,Ivan Vuković ozvaničio je jutros početak 26. internacionalnog Podgoričkog maratona.

„Ovo je 26. put da se okupljamo ovim lijepim povodom, oko jedne sportske manifestacije koja kao nijedna druga slavi ideju ljudske istrajnosti i snage ljudskog karaktera. Mi smo veoma ponosni na to što je naš maraton jedan od najprestižnijih maratona u ovom dijelu Evrope, što je uvršten u zvanične kalendre i Blakanske i Evropske i Svjetske atletske federacije i što će se rezultati ostvareni danas vrjednovati i u kontekstu kvalifikacija za predstojeće Olimpijske igre“, istakao je Vuković.

IMG10231030x676

„Koristim priliku da posebno pozdravim delegaciju Grada Zagreba koja je danas sa nama, kao i naše prijatelje iz Skoplja, koji će dati svoj doiprinos tako što će učestvovati u trci polumaratona. Želim posebno da se zahvalim Oliveri Jeftić, promoterki našeg maratona, koja je svojevstan simbol i jedna od evropskih atletskih legendi“, zaključio je Vuković poželivši svim učesnicima maratona uspjeha u predstojećoj trci.

IMG10281030x744

Olivera Jevtić, atletičarka iz Srbije i jedna od pobjednica PG Maratona

Podjećamo, 26. internacionalni Podgorički maraton okupio je 1.309 učesnika iz 46 zemalja svijeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.