Nezgoda u Nikšiću: Dvije osobe povrijeđene, automobil završio na krovu
Foto: Onogošt

Nezgoda u Nikšiću: Dvije osobe povrijeđene, automobil završio na krovu

Sinoć je na Bulevaru 13. jul, kod parka u Nikšiću, došlo do saobraćajne nezgode kada je automobil naletio na pješaka.

Kako saznaje portal Onogošt lakše povrede zadobili su vozač (Č.T) i pješak (B.B.).

Kako piše ovaj portal otvara se pitanje kako riješti ovaj saobraćajni problem kojem, čini se, podjednako doprinose kako nesavjesni vozači, tako i neodgovorni pješaci.

Prema saznanjima Onogošta, CB Nikšić još ranije pokrenuo je inicijativu da se ostrvo koje dijeli bulevarske trake dodatno obezbijedi ogradama, kako je to na primjer regulisano u Podgorici na Bulevaru  Sv. Petra Cetinjskog.

Ideja je da se u prvoj fazi postave ograde od Metalca do kružnog toka na Trgu Save Kovačevića, a u drugoj fazi i u nastavku, do Rastoka.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.