Vojvotkinja iznenadila sve svojim poslednjim izdanjem (FOTO)
Megan Markl, foto: Instagram

Vojvotkinja iznenadila sve svojim poslednjim izdanjem (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl iznenadila je sve svojim poslednjim izdanjem.

Za prijem u dvorcu Vindsor gdje su ona i princ Hari učestvovali u diskusiji o ravnopravnosti polova od glave do pete je obukla crvenu boju u različitim nijansama, a "glavnu riječ" u njenom stajlingu vodila je pripijena kožna suknja.

"Olovka" suknju midi dužine potpisuje "Hugo Boss" i napravljena je od prave janjeće kože, što se mnogima baš i neće svidjeti, ali je njome Megan svakako potvrdila da su suknje od prave ili imitacije kože nepogrešiv modni izbor i za ovu jesen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Uz nju je obukla bordo džemper s V izrezom koji je uvukla u suknju i koji je nijansom uskladila sa salonkama sa tankom i visokom potpeticom, piše index.hr.

Megan već ima jednu ovakvu suknju u omaru, ali u zelenoj boji, koju je nosila prošle godine tokom posjete Brigtonu kada je takođe složila sličan jednobojan stajling, ali je umjesto džempera obukla košulju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.