Ova tri horoskopska znaka važe za najtvrdoglavije od svih
Foto: Ilustracija

Ova tri horoskopska znaka važe za najtvrdoglavije od svih

Oni su među onim ljudima koji će se radije voziti sat duže nego da pitaju nekoga za smjer.

Njihova riječ je, prema njihovom mišljenju, uvijek ispravna i važnija od tuđe, zato im ni na kraj pameti nisu kompromisi.

Ova tri horoskopska znaka važe za najtvrdoglavije od svih.

Ovan

Traženje tuđe pomoći protivi se svim njihovim uvjerenjima i uvijek misle da će sve uraditi bolje sami. Vrlo su impulsivni i ne plaše se da kažu nekome kada nije u pravu, ali ne trpe kada se to isto kaže njima.

Škorpija

Škorpije su vrlo ponosan znak, a omiljeni hobi im je dokazivanje tuđih grešaka. Oni svoja uvjerenja i znanja grade cio život i zato im jako teško pada kada neko pokušava da ih uvjeri u suprotno, prenosi Index.

Bik

Bikovi misle da je njihov način jedini ispravan način. Vole da se svađaju i ne trpe kritiku. Kada je u pitanju obavljanje nekog posla, Bikovi će radije raditi dvaput duže nego da traže tuđu pomoć jer su uvjereni da im neće biti od koristi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.