Tomović pokušao da se ubije: Ne mogu više, sahranite me na Cetinje, to mi je zadnja želja
Bojan Tomović

Tomović pokušao da se ubije: Ne mogu više, sahranite me na Cetinje, to mi je zadnja želja

Crnogorski pjevač Amar Moštrokol, poznatiji kao Bojan Tomović, pokušao je da se ubije, ali je tragičan ishod, na svu sreću, izbjegnut.

Tomović je na svom Instagram profilu ostavio i oproštajnu poruku, u kojoj je uputio izvinjenje najbližima. 

Crnogorska policija noćas je reagovala na poziv komšija da se nešto dešava u stanu poznatog pjevača. Nakon intervencije, Bojan je pronađen u kritičnom stanju.

''Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim srećan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja'' napisao je Tomović.

Portal Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.