Duge košulje i kardigani idealni za jesenje dane
Foto: Ilustracija

Duge košulje i kardigani idealni za jesenje dane

Doba kada sunčano vrijeme ustupa mjesto tmurnom, zadaje glavobolje mnogim damama, ne samo zbog meteoropatije, već i vječite dileme šta da obuku.

Zaista, u čemu krenuti na posao kada je dan prohladan, a da odgovor nije - mantil?

Kreatori su za tu priliku produžili tople trikotažne kardigane i oni sada dosežu gotovo do poda.

50b8da60ff8bb34540153e3d403c04

Nose se preko suknji, haljina, pantalona... Lako ih je kombinovati sa svim komadima iz ormara, a uz to su i topli.

Veoma efektno djeluju i košulje koje su takođe poprimile neslućene dužine, pa više podsjećaju na haljinu ili mantil nego na odjevni predmet koji ćete upasati u pantalone. Ako su uz to i bijele, imaćete savršen komad za svečanu priliku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.