Amsterdam: U pucnjavi ranjen crnogorski državljanin (VIDEO)
Foto: nltimes.nl

Životno je ugrožen

Amsterdam: U pucnjavi ranjen crnogorski državljanin (VIDEO)

Jedna osoba je ubijena, dok je druga ranjena i u kritičnom je stanju u pucnjavi, koja se dogodila u jednoj amsterdamskoj piceriji, prenose holandski mediji.

Kako prenose domaći mediji, ranjen je crnogorski državljanin. Ubijen je vlasnik lokalne picerije Goran Savić (49), javlja portal AD.nl. 

Pucnjava se, kako piše holandski portal NL Times, dogodila u 15 sati i 45 minuta po lokalnom vremenu u mjestu Hugo de Grotplein, pred mnogo očevidaca.

Svjedoci su policiji kazali da su bila dva napadača, koja su vozilom pobjegla sa lica mjesta.

Amsterdamska policija je, nakon pola sata od pokretanja istrage, navela da su vozilo sivi "folksvagen" belgijskih tablica, za koje se sumnja da je korišćeno za bjesktvo, identifikovali i zaustavili na dva i po kilometra od mjesta zločina.

"Policajac je opalio hitac upozorenja i uhapsio jednog osumnjičenog", navela je policija.  

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.