Nakon četiri godine pauze pjevačica objavila autobiografsku baladu: Za dva mjeseca našao si mi zamjenu! (VIDEO)
Selena Gomez

Nakon četiri godine pauze pjevačica objavila autobiografsku baladu: Za dva mjeseca našao si mi zamjenu! (VIDEO)

Pjevačica Selena Gomez ima novu ljubavnu pjesmu koja će vas sigurno dovesti do suza.

Novi singl pjevačice se zove "Lose You To Love Me" i riječ je o prvom singlu objavljenom nakon pauze od četiri godine. Pjesma savršeno odslikava njen ljubavni život i sve kroz šta je prošla poslednjih par mjeseci veze sa pjevačem Džastinom Biberom.

Fanovi nagađaju da je pjesma poslednje "zbogom" njenoj velikoj ljubavi i zatvaranje jednog poglavlja u njenom životu, jer u tekstu ona aludira i na to da je bila zamjenjena za samo dva mjeseca.

Otkrila je da se osjeća jačom i ima više samopouzdanja nego prije, sada kada je singl stigao, piše Dejli mejl (Daily Mail). Selena pjeva o toksičnom odnosu i vezi u kojoj je neko povrjeđuje.

Da je riječ o njenoj ljubavi koju je imala sa Džastinom, jasno otkrivaju stihovi: "Iznevjerio si me i sada se to vidi, za dva mjeseca si me zamijenio, kao da je to tako lako, učinio si da mislim da ja to zaslužujem".

Ljubavna priča Selene i Džastina počela je 2010. godine i bila je izuzetno burna. Pomirili su se i 2017. godine, ali u martu 2018. opet su se rastali. U julu, Džastin je objavio vjeridbu sa Hejli Boldvin. Par se vjenčao u septembru 2018. godine.

Poslušajte novu pjesmu i procijenite sami...

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.