Nikšić: Buduća mlada ranjena na vjeridbi
Foto: Ilustracija

Nikšić: Buduća mlada ranjena na vjeridbi

Vjereničko veselje u svadbenom salonu “Knjaz“, na Brlji u Nikšiću, u petak 11.oktobra, moglo je imati tragične posljedice po D.K., buduću mladu, nakon što je tokom slavlja ranjena u nogu iz pištolja, javlja portal Onogošt.

Zbog toga je uhapšen Nikšićanin M.K. (56).

Kako je tačno došlo do ranjavanja nije poznato.

“Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću formiralo je predmet povodom ranjavanja D.K. u svadbarskom salonu “Knjaz “ u Nikšiću, te da je u toku izviđaj protiv M.K. iz Nikšića, zbog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti  i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navodi se u odgovoru ODT-a portalu Onogošt.

Zbog neprijavljivanja čitavog slučaja i vlasnici objekta platiće kaznu do 2.000 eura po Zakonu o javnom redu i miru.

“Takođe postupajući tužilac u predmetu je dao uputstvo ovlašćenim licima Uprave policije – CB Nikšić, da protiv vlasnika, odnosno odgovornog lica u objektu pokrenu prekršajni postupak, budući da isti nijesu prijavili predmetni dogadjaj”, navodi se u odgovoru ODT-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.