Kosovo: Provjeravanje glasova iz Srbije u zaštitnim odijelima (VIDEO)
Foto: Printscreen

Kosovo: Provjeravanje glasova iz Srbije u zaštitnim odijelima (VIDEO)

Članovi Središnjeg izbornog povjerenstva Kosova, nakon desetodnevne pauze, provjeravaju glasačke listiće koji su poštom stigli iz Srbije, na sebi imaju specijalnu zaštitnu odjeću.

Imaju maske, posebna odijela, rukavice i kape, iz straha da bi mogli biti otrovani, prenosi Tanjug od prištinske Gazete Express.

Portparol Središnjeg izbornog povjerenstva Valmir Elezi rekao je ranije tom mediju da su u stalnom kontaktu s drugim institucijama te da imaju i pomoć policije u logistici.

Posebne mjere za brojanje glasova dospjelih poštom iz Srbije vlasti Kosova sprovode uprkos tome što su ljekari saopštili da u prethodnom slučaju navodnog trovanja nijesu pronađene toksične materije.

Prije deset dana obrada glasova iz Srbije prekinuta je zbog prijave nekih od verifikatora da imaju simptome alergije i svraba, prenijela je Fena.

Njih 12, zbog sumnje da mogu biti otrovani, zatražilo je pomoć u Kliničkom centru u Prištini.

Analizom je utvrđeno da nijesu otrovani te su nedavno otpušteni iz bolnice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.