Veljko se ženi u Arkanovoj uniformi, a Bogdana oblači Cecinu vjenčanicu
Ceca i Željko

Detalji svadbe

Veljko se ženi u Arkanovoj uniformi, a Bogdana oblači Cecinu vjenčanicu

Ostalo je još mjesec dana do glamurozne svadbe Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, koji će sudbonosno „da“ izgovoriti u beogradskom hotelu "Hajat".

 Kako se priča, mladoženja će tog dana obući vojnu uniformu koju je nosio njegov pokojni otac Željko Ražnatović Arkan prije skoro 25 godina, kada se ženio Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Ceca je čuvala sve ove godine ne samo svoju vjenčanicu, već i Arkanovo odijelo u kome se oženio. Ona je za te stvari posebno emotivno vezana, i to Veljko zna. Kada je izrazio želju da ponese vojnu uniformu svog oca na vjenčanju, Ceca je bila oduševljena i, naravno, složila se s tim. To je njegova želja, mada je još nije probao i nije siguran da će mu odgovarati veličina - kaže izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

- Što se Bogdane tiče, Veljko ne insistira da nosi Cecinu vjenčanicu. Međutim, to će se po svoj prilici desiti jer buduća svekrva želi da joj proslijedi svoju venčanu haljinu, uz koju planira da joj kupi još jednu toaletu u koju će se mlada kasnije presvući - navodi izvor.

Q6ek9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTWpFN01EQV8vNzAyYzg0ZTgxMGNlMGEyNzY3Yjc2ZTU3ZTc3M2RmYmMuanBlZ5GTAs0C5ACBAAE

Veljko i Bogdana

Inače, model vjenčanice koji je pjevačica nosila na svom vjenčanju dugo je bio veoma popularan u Srbiji, a interesantno je da je istu haljinu nosila i njena sestra Lidija, na vjenčanju s Predragom Ocokoljićem, prije 15 godina.

Pink.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.