Racija u laboratorijama i podzemnim tunelima Meksika: Zaplijenjeno više od dvije tone droge, uhapšena 31 osoba
Policajci sa drogom

Racija u laboratorijama i podzemnim tunelima Meksika: Zaplijenjeno više od dvije tone droge, uhapšena 31 osoba

Meksičke bezbjednosne snage uhapsile su u Meksiko Sitiju 31 osobu zbog sumnje da su povezane sa narko kartelima, a u akciji je zaplijenjeno je 50 kilograma sintetičkih droga, više od dve tone marihuane i 20 kilograma kokaina.

Zvaničnici meksičke vlade rekli su da je do hapšenja došlo tokom racije u prikrivenim laboratorijama droge i podzemnim tunelima, koje narko karteli koriste za prenos droge u kvartu Tepito, u centru Meksiko Sitija, prenio je Rojters.

Britanska agencija navodi da su meksičke bezbjednosne snage na Tviteru objavile video snimke na kojima se vide vojnici u punoj ratnoj opremi kako, uz parkirana oklopna vozila, blokiraju raskrsnice u blizini mjesta gdje je izvršena racija.

Meksičke vlasti su precizirale da je u akciji zaplijenjeno 50 kilograma sintetičkih droga, više od dve tone marihuane i 20 kilograma kokaina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.