Kongres jednoglasno usvojio rezoluciju o ubistvu braće Bitići
ilustracija

Kongres jednoglasno usvojio rezoluciju o ubistvu braće Bitići

Predstavnički dom američkog Kongresa prvi put je jednoglasno usvojio rezoluciju o ubistvu braće Bitići - trojice američkih državljanina sa Kosova, u kojoj se, kako tvrdi prištinska Gazeta Ekspres, navodi da su ta ubistva podržana od strane države.

Na taj način stvoreni su uslovi da oba doma Kongresa usvoje rezoluciju.

U rezoluciji se, između ostalog navodi i da bi "napredak u rješavanju tog slučaja trebalo da ostane važan faktor koji određuje dalji razvoj odnosa SAD i Srbije".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.