Pomozimo petogodišnjem Viktoru da nastavi liječenje: Potrebno oko 3.000 eura!
Viktor Radulović, foto: Privatna arhiva

Pomozimo petogodišnjem Viktoru da nastavi liječenje: Potrebno oko 3.000 eura!

Za liječenje Viktora Radulovića, petogodišnjeg dječaka iz Nikšića koji ima problema sa bubrezima, potrebno je oko tri hiljade eura, pa porodica Radulović i NVO „Izvor života“, mole sve ljude dobre volje da im pomognu kako bi dječak u najskorije vrijeme mogao da nastavi liječenje u Zagrebu.

„Viktor ima velikih problema sa bubrezima, operisan je i potrebno je dalje liječenje u Zagrebu za šta roditelji nemaju sredstava, s obzirom na to da žive od socijalne pomoći. Viktorovo liječenje, sa troškovima puta, koštaće oko 3.000 eura i za ovu porodicu to je nedostižan iznos”, stoji u saopštenju za javnost koje je potpisala Konstantina Maraš, direktorica NVO “Izvor života”,prenose Vijesti.

Radulovići, Ana i Igor, imaju troje djece i žive u veoma lošim uslovima u selu Šume, petnaestak kilometara od Nikšića.

„Žive u trošnoj kući koju im je uz minimalnu nadoknadu i uz obavezu da plaćaju dažbine ustupila rođaka. Igor je invalid, nema lijevu šaku, pa samim tim ne može naći zaposlenje koje bi mnogo pomoglo ovoj porodici. Zbog Viktorovog lošeg zdrastvenog stanja porodici je potrebno da što prije obezbijede sanitarni čvor koji kuća nema. Igor je radeći privatno, i pored toga što nema šaku, uspio da ozida dodatnu prostoriju ali za ostalo nema sredstava uprkos volji i želji koju ima”, istakla je Maraš.  

20191022111001899ac8bb8ba0c63bf9f8818d9daff1ed901995f640fb0d4698d5680afcc296f

Kuća u kojoj žive Radulovići,Foto: Privatna arhiva

Pozvala je sve ljude dobre volje i privrednike da pomognu da Viktor ode na liječenje, kao i u nabavci materijala kako bi Radulovići završili kupatilo..

“Zajedno možemo mnogo i vjerujem da ćemo i ovog puta uspjeti”, poručila je Maraš.

Svi koji žele pomoći Radulovićima mogu uplatiti sredstva na žiro račun: 535-0100100139973-09, Prva banka Crne Gore, na ime Igora Radulovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.