SDT opet traži skidanje imuniteta Medojeviću
Nebojša Medojević

SDT opet traži skidanje imuniteta Medojeviću

Specijano državno tužilaštvo uputilo je Skupštini zahtjev za skidanje imuniteta poslaniku Nebojši Medojeviću, odnosno odobrenje za vođenje krivičnog postupka, saopšteno je Televiziji Crne Gore iz SDT-a.

SDT ovoga puta nije uputio Skupštini zahtjev za odobravanje određivanja pritvora Medojeviću.

"SDT je Skupštini Crne Gore uputilo zahtjev za skidanje imuniteta poslaniku N.M., odnosno zahtjev da se odobri vođenje krivičnog postupka protiv N.M.", saopšteno je TVCG iz SDT-a.

Podsjetimo predsjednik Skupštine Ivan Brajović prethodno je od SDT-a tražio da uputi dva odvojena zahtjeva, jedan koji se odnosi na vođenje krivičnog postupka i drugi za određivanje pritvora.

Kako je ranije nezvanično objavljeno SDT je zahtjeve uputilo jer je Medojevićevo ime zabilježeno u notesu pronađenom u sefu optuženog vlasnika Atlas grupe, Duška Kneževića.

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je ranije da očekuje da Skupština Crne Gore odbaci zahtjev za skidanje njegovog imuniteta i da poslanici zaštite tu instituciju od osvete i odmazde tužioca.

Negirao je da je od Kneževića uzimao novac.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.