URA: Da nije korupcije u tužilaštvu Mugoša bi bio iza rešetaka
URA

URA: Da nije korupcije u tužilaštvu Mugoša bi bio iza rešetaka

Bivši gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, trebao bi (samo zbog toga što će građani da zbog njegove poslovične bahatosti, drskosti i nezakonitog inaćenja i propusta morati da plate 4,5 miliona eura kompaniji „KIPS“), da bude odmah procesuiran i stavljen iza rešetaka, kazali su danas iz podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA.

Bahatost pomiješana sa inaćenjem i nesposobnošću bivšeg gradonačelnika Podgorice pravosnažnom presudom iz Strazbura još više dobija na snazi a isti bi trebao da odgovara zbog štete nanešene i državi i građanima, kažu oni.

„Mugoša, proslavljeni kadar DPS-a po kriminalu, korupciji i bahatosti već odavno je trebao da se nađe iza rešetaka zatvora jer je Podgoricu, Crnu Goru i sve građane oštetio za milione eura, što polako i izlazi na vidjelo“, ističu oni.

Ne gaje, kažu iz URA iluzije, da će marionetske tužilačke institucije sa kriminalnim likovima na čelu išta uraditi povodom procesuiranja Mugoše, ali obećavaju da će Mugoša i svi funkcioneri DPS-a morati odgovarati zbog svojih kriminalnih radnji.

„Pitamo čelnike crnogorskog tužilaštva je li neko od njih dobio na poklon stan od „komšije“, pa sada drhte pred njim a o krivici istog „ni udaljenih sumnji nemaju“. Mi vjerujemo da će dan kad će Mugoša i ostali funkcioneri DPS-a odgovarati pred licem pravde i građanima doći brzo, jer Crnoj Gori je dosta potkradanja, kriminala, korupcije, bahatosti, neznanja i nesposobnosti. Građani će odnijeti pobjedu u svemu ovome“, zaključuju iz  podgoričke URE.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.