Đukanović prisustvovao ceremoniji ustoličenja japanskog cara Naruhita (VIDEO)
Foto: Kabinet Predsjednika CG

Đukanović prisustvovao ceremoniji ustoličenja japanskog cara Naruhita (VIDEO)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom Lidijom prisustvovao je danas u Državnoj dvorani Seiden, ceremoniji ustoličenja Njegovog Carskog Veličanstva Naruhita (Sokurei Seiden-no-gi).

"Đukanović će biti gost na Dvorskom prijemu nakon ceremonije ustoličenja (Kyoen-no-gi), koji za najvisočije zvanice priređuje car Naruhito sa caricom Masako", saopšteno je iz predsjednikovog kabineta.

Kako se dalje navodi Đukanović će takođe, prisustvovati večeri na kojoj će biti preko 170 delegacija, koje predvode krunisana lica, brojni šefovi država i Vlada i predstavnici UN i EU.

7346073328132933853556085378775007218368512n

Đukanović sa suprugom Lidijom

Drugog dana boravka,Đukanović će imati bilateralni susret sa japanskim premijerom Šinzom Abeom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.