Mihajlović ponovo u bolnici
Siniša Mihajlović

Kako bi primio treći ciklus hemioterapije

Mihajlović ponovo u bolnici

Trener Bolonje Siniša Mihajlović ponovo je u bolnici.

Srpski trener se vratio u kliniku "Sant’Orsola“ kako bi primio treći ciklus hemioterapije, pošto je poznato da se nekoliko mjeseci unazad bori sa leukemijom.

Mihajlović je, kako je prenio list "Gazeta delo Sport", privatnim vozilom prebačen na kliniku gdje će nastaviti liječenje.

On je proteklog vikenda vodio ekipu Bolonje na gostovanju šampionu Juventusu u kojem je torinski klub pobijedio sa 2:1.

"Ponosan sam na vas zbog načina na koji ste odigrali protiv Juventusa", rekao je Mihajlović svojim fudbalerima po završetku meča.

Bolonja je trenutno na 13. mjestu tabele Serije A, dok je Juventus na čelu sa 22 boda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.