Dječak nožem ranio djevojčicu, porodica tvrdi da nije bilo nenamjerno
Foto: Ilustracija

Podgorica

Dječak nožem ranio djevojčicu, porodica tvrdi da nije bilo nenamjerno

Dvanaestogodišnja djevojčica iz Podgorice zadobila je lakšu povredu od noža koju joj je nanio godinu stariji dječak, saznaje Pobjeda.

Prema nezvaničnim informacijama, osoblje Doma zdravlja u Bloku 5 je u petak policiji prijavilo da su primili dvanaestogodišnjeg pacijenta sa posjekotinom u predjelu lijeve nadlaktice.

Policija je ispitala slučaj i konstatovala da je dječak povrijedio djevojčicu nenamjerno, odnosno da se to desilo bez namjere i umišljaja.

“U konkretnom slučaju se ne radi o vršnjačkom nasilju. Dječak i povrijeđena djevojčica su prijatelji”, kazao je sagovornik Pobjede koji je želio da ostane anoniman.

Međutim, bliski član porodice djevojčice koja je povrijeđena tvrdi da je dječak namjerno ubo nožem i da se oni ne poznaju. 

“Ne želeći da od nemilog događaja pravimo senzacionalnost, ali uvrijeđeni netačnim i neprovjerenim informacijama objavljenim na portalima, prenesenim iz dnevnog lista Pobjeda, primorani smo da demantujemo objavljene činjenice. U pitanju je bio neisprovocirani čin maloljetničkog nasilja, sa kojim su upoznate zadužene službe”, saopštila je porodica.

Nadamo se da se ovakvi i slični događaji neće ponoviti, saopštila je porodica povrijeđene djevojčice.

O slučaju je obaviješten osnovni državni tužilac za maloljetnike i Centar za socijalni rad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.