Sjednica SO Budva: Spriječen fizički obračun Krapovića i Lazovića
Foto: RTV Budva

Sjednica SO Budva: Spriječen fizički obračun Krapovića i Lazovića

Nakon trosatnog rada budvanke skupštine sjednica je, kako javlja Antena M prekinuta, jer umalo nije došlo do fizičkog obračuna bivšeg predsjednika opštine Dragana Krapovića i obornika DPS-a Božidara Lazovića.

Prvo je došlo do svađe između Krapovića i Lazovića i to nakon što je iz odborničkog kluba DPS-a stigla opaska da se aktuelna vlast ''ugrađuje na procenat''.

Uslijedile su međusobne optužbe odbornika DPS-a i Demokrata da su članovi OKG, a odmah potom i pokušaj fizičkog obračuna.

Direktan sukob spriječili su odbornici, a Krapović i Lazović su nakon toga izašli iz sale,prenosi Antena M.

Prenos zasjedanja parlamenta prekinut je nakon što je data pauza.

Nije poznato šta se desilo van sale, a sjednica je nastavljan nakon 15 minuta pauze. 

Ranije danas, većinom glasova odbornika SO Budva usvojen je rebalans budžeta za 2019.

Opština Budva pripremila je rebalans budžeta za ovu godinu, koji će biti uvećan za više od tri miliona eura, odnosno sa planiranih 37.798.000 na 41.073.010 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.