Marković: Vlada posvećena potrebama mladih na svaki način
Marković sa predsjednikom EOK Manelom Sančezom

Marković: Vlada posvećena potrebama mladih na svaki način

Vlada je posvećena potrebama mladih na svaki način, poručio je premijer Duško Marković.

Kako je objavljeno na Twiter nalogu Vlade Crne Gore, njen predsjednik je na obilježavanju prve godišnjice Evropske omladinske kartice kazao da je Vlada posvećena potrebama mladih na svaki način, pa i kroz benefite ove kartice koja važi u 37 zemalja Evrope.

 "Crna Gora j jedina zemlja regiona i šire koja pokriva sve troškove omladinske kartice EYCA za 5.000 naših mladih ljudi.", kazao je premijer Marković 
prilikom susreta sa predsjednikom EOK Manelom Sančezom.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.