Oženio se Nadal: Venčanje u strogoj tajnosti, goste je čekala posebna poruka mladenaca (FOTO)
Nadal i Marija

Oženio se Nadal: Venčanje u strogoj tajnosti, goste je čekala posebna poruka mladenaca (FOTO)

Španski teniser Rafael Nadal se oženio danas sa svojom dugogodišnjom djevojkom Marijom Franciskom Pereljo.

Svi španski, ali i brojni svjetski mediji, prate današnje vjenčanje Rafaela Nadala i Marije Fransiske Pereljo na luksuznom imanju La Forteleza na Majorki, a iako su mladenci pokušali da sakriju detalje slavlja, pojedini su ipak dospjeli u javnost.

Naime, gosti su minibusevima otišli do imanja La Forteleza, a u autobusima su pronašli kartice sa porukom Rafela i Marije.

"Podsjećamo vas da bismo voljeli da uživate u našem vjenčanju u najvećoj privatnosti. Kada stignete, pronaći ćete ormariće u koje možete odložiti svoje mobilne telefone. Hvala vam mnogo. Marija Fransiska i Rafael"– piše u poruci mladenaca, prenose strani mediji.

Kako je i ranije pisano, ceremonija se održava na imanju “La Fortalesa”, a Nadal i Marija su zakupili čitav kompleks, koji posjeduje ogromne travnate površine, bazene, privatne sobe, kao i heliodrom.

Sudbonosno “da” su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto prije 14 časova.

Svadbi prisustvuje oko 500 zvanica, a među njima je navodno i španski kralj Huan Karlos, kao i mnoge Rafine kolege.

Vjenčanju prisustvuje i Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas i teniser Felisijano Lopez.



Obezbjeđenje će spriječiti upotrebu dronova, a privatni avioni takođe neće moći da nadlijeću mesto vjenčanja, sve kako bi se spriječili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija.

Inače, teniser i Marija Fransiska Pereljo “Ćiska” su u vezi dugoj 14 godina i znaju se cio život, jer su oboje odrasli u istom kraju. Ona trenutno radi kao direktorka teniserove humanitarne fondacije koju je osnovao još prije deset godina, a diplomirala je biznis.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.