Muškarac odsjekao penis čovjeku koji mu je silovao ženu: Čeka ga duži zatvor nego silovatelja
Foto: Ilustracija

Ukrajina

Muškarac odsjekao penis čovjeku koji mu je silovao ženu: Čeka ga duži zatvor nego silovatelja

Muškarac iz Ukrajine odsjekao je penis čovjeku koji mu je silovao ženu nedaleko od njihovog doma u Ukrajini. Događaj se dogodio prošli vikend.

Suprug(27) vraćao se u kuću u selu Shechenkovo kad je vidio muškarca kako mu napastvuje ženu, piše Daily Mail.

Žena je bila u restoranu s prijateljima. Napao je 25-godišnji Dmitri Ičenko. Policija je kazala da joj je 25-godišnjak prekrio usta da ne može da vrišti i odvukao je u obližnje grmlje.

Suprug žrtve stigao je nakon desetak minuta. Čuo je nekakvu buku iz grmlja. Približio se i vidio kako mu Ičenko siluje suprugu. Prvo ga je udario u glavu, a onda je izvadio nož i muškarcu odsjekao penis. Vrištanje silovatelja probudilo je okolne stanare.

Advokat muškarca koji je odsjekao silovatelju penis kazao je kako je njegov klijent izgubio kontrolu.

"Suprug nije mogao da kontroliše svoje akcije. Nije bio svjestan što radi", rekao je advokat muškarca kojem sad prijeti zatvor.

Nakon što je silovatelju odsjekao penis, muškarac je u stanju šoka šetao nekoliko kilometara.

"Ne znam što mi se dogodilo", rekao je medijima.

Silovatelj je hitno operisan, a nakon bolnice ga čeka zatvor. Pravdao se da ga je nedjelju dana ranije napustila djevojka i da je taj dan popio litar vodke.

U zatvor bi mogao i čovjek koji je obranio ženu od silovatelja. Ako ga proglase krivim, prijeti mu do osam godina zatvora. Silovatelj može dobiti pet.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.