Rožajka nije namjeravala da joj strada bivši suprug: Bilo kakav da je bio, bio je otac moje šestoro djece
Safija Klimenta, bivše Murić, Kodex, arhiva

Podmetnula požar u kući

Rožajka nije namjeravala da joj strada bivši suprug: Bilo kakav da je bio, bio je otac moje šestoro djece

Rožajka Safija Klimenta (55) juče je u Višem sudu u Bijelom Polju, pred vijećem sudije Šefkije Đeševića, kazala je da podmetnula požar u kući, ali da nije namjeravala da strada njen bivši suprug Sulejman Murić i njegova nevjenčana žena Sedina Mocević (45) te i da žali zbog takvog epiloga, piše Pobjeda.

"Bilo kakav da je bio, ipak, je bio otac moje djece", ispričala je optužena, prenijela je Pobjeda.

Ispričala je da je dugo godina živjela u braku sa Sulejmanom sa kojim je imala šestoro djece. Saopštila je da se razvela 2011. godine, te da je do januara ove godine živjela u kući koju su zajednički gradili i nakon toga otišla da živi u Bar kod sina i snahe.

Klimenta se sumnjiči da je 8. aprila, u ranim jutarnjim satima, u naselju Besnik kod Rožaja podmetnula požar u kojem su stradali Murić i Mocević.

Glavni pretres nastavlja se 8. novembra saslušanjem svjedoka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.