Prijava protiv Nikšićanina zbog seksualnog zlostavljanja psa
Nikšić

Objavljen i snimak

Prijava protiv Nikšićanina zbog seksualnog zlostavljanja psa

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv G.N. iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo zlostavljanje i mučenje životinja, prenose Vikend novine.

Kako je saopšteno iz Centra bezbjednosti Nikšić, muškarca starije dobi je 25. septembra prijavio volonter NVO Nikšićko udruženje za zaštitu životinja, koji je dobio snimak na kojem se vidi kako starac dodiruje psa do genitalija.

Pomenuti snimak šokirao je crnogorsku javnost, posebno jer se sve odigralo u centru grada, kod dječjeg igrališa u blizini Doma revolucije.

Kako se dodaje u saopšenju CB Nikišić, na video zapisu se vidi kako starac sjedi na klupi i mami psa. Kada mu je pas prišao i legao na leđa ispred njega, muškarac je izveo taj gnusan čin.

“Policijski službenici CB Nikšić, preduzimajući mjere i radnje, identifikovali su G.N. koji je po pozivu pristupio u službene prostorije i sa kojim je obavljen razgovor na okolnosti navedenog događaja”, saopšteno je iz CB Nikšić.

Državni tužilac kvalifikovala je krivično djelo zlostavljanje i mučenje životinja i naložila da se protiv G.N. podnese prijava u redovnom postupku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.