Pjevač Bojan Tomović u modricama i podlivima, pretučen u Beogradu?!
Foto:Screenshot

Pjevač Bojan Tomović u modricama i podlivima, pretučen u Beogradu?!

Kontroverzni crnogorski pjevač Bojan Tomović danima šokira javnost svojim objavama na Instagram nalogu. Bojan je sada objavio fotografiju lica koje je u modricama i podlivima i tvrdi da je navodno pretučen u četvrtak uveče.

Incident se dogodio na ulici, Bojan je izašao da prošeta svog psa i kako kaže odjednom su ga napala četvorica muškaraca i brutalno su ga pretukli.

Za ovaj naručeni napad po njemu postoje dvojica osumnjičenih, a njihove identitete otkrio je na svojoj storiju.

"Vladimir Tomović je prije dva dana pred milionima gledaoca izjavio da je meni duša u nosu i da vjeruje da sam već mrtav, a ja sam pretuče",  napisao je pjevač.

Sem tvrdnje da mu Vladimir želi zlo, on je optužio i oca Miljane Kulić koji mu je takođe prijetio batinama.

"Siniša Kulić mi je prije dva dana takođe prijetio, a ja sam sinoć pretučen", nastavio je da optužuje pjevač objavljujući svoje fotografije.

Telegraf podsjeća da je Tomović takođe prije par dana tvrdio kako mu je Miljanin otac Siniša prijetio smrću, na šta mu je Bojan brutalno odgovrio - da nije kriv zato što su i njegova žena i njegova ćerka ludo zaljubljene u njega.

Inače, pjevač je kako je objavio, prije par mjeseci prešao u islam i sada se zove Ammar Moštrokol.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.