Kod Beranca i Nikšićanina pronađen heroin i marihuana
Ilustracija

Uhapšeni zbog tzv. ulične prodaje opojnih droga

Kod Beranca i Nikšićanina pronađen heroin i marihuana

Policija je u Beranama i Nikšiću pretresima pronašla i oduzela heroin i marihuanu. Slobode su lišena slobode dva osumnjičena lica.

"Beranska policija je u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišila slobode I.R. (40) iz Berana zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz policije. 

Kontrolom ovog lica policija je pronašla i oduzela oko 100 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin i digitalnu vagu.

U Nikšiću je policija po naredbi nadležnog sudije za istragu policija izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koriste V.M. (42) iz Nikšića.

"Pronđeno je 16 pvc pakovanja ukupne težine oko 30 grama.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se ova lica bavila tzv. uličnom prodajom opojne droge", navodi se u saopštenju policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.