Objavljen snimak filmske pljačke u Subotici: Suzavcem poprskao obezbjeđenje i odnio milion eura(VIDEO)
Foto: Screenshot

Objavljen snimak filmske pljačke u Subotici: Suzavcem poprskao obezbjeđenje i odnio milion eura(VIDEO)

U centru Subotice, izvršena je oružana pljačka banke Poštanske štedionice u srijedu ujutro tako što su napadnuti radnici transporta novca, ispred same banke, i tom prilikom ukradena je vreća sa, kako se nezvanično saznaje, oko milion eura.

Još uvijek nije zvanično potvrđeno o kojoj sumi se radi, ali iz više izvora bliskih istrazi pominjao se iznos od oko milion eura. Mnogo toga dok traje istraga je pod velom tajne ali snimak sa nadzorne kamere koji smo jutros objavili govori dosta o načinu izvršenja, odnosno kako se sam čin odigrao.

Na snimku se vidi kako iz parkiranog vozila, preko puta banke Poštanske štedionice, izlazi krupniji muškarac, pod maskom, prska suzavcem jednog zaposlenog firme koja je radila transport novca, nasrće na drugog, takođe prska suzavcem, prvi iz obezbueđenja dotrčava i uzima kesu na novcem, utrčava u banku, pljačkaš kreće za njim, posle nekoliko sekundi izlazi sa "plenom", ulazi u vozilo sa strane vozača, startuje automobil i nakon isparkiravanja odlazi sa mjesta izvršenja.

Na lice mjesta, neposredno po izvršenju pljačke, stigle su prve policijske jedinice, dok su vrlo brzo angažovane i druge jedinice na više lokacija u gradu, pogotovo na izlaznim tačkama iz grada. Opsežna potraga je krenula snažno, dok se radio uviđaj u Ulici Dimitrija Tucovića, mnogi Subotičani nisu bili ni svjesni o čemu se radi.

Subotička policija apeluje na sve građane koji su bili svjedoci izvršenja krivičnog djela, odnosno posjeduje neke informacije koje bi mogle biti korisne u daljoj istrazi, da se jave lično u zgradu Policijske uprave ili pozovu 192. Svaka informacija će biti provjerena.

subotica.com

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.