Poziv studentima završnih godina za obavljanje prakse
ilustracija

Poziv studentima završnih godina za obavljanje prakse

Uprava za kadrove objavila je javni poziv za studente završnih godina studija za obavljanje prakse u državnim organima i organima lokalne samouprave.

U cilju sticanja praktičnih znanja i vještina iz određenih oblasti, a u skladu sa mjerom iz Plana optimizacije javne uprave Crne Gore 2018-2020, u periodu od 1. novembra 2019. godine do 1. marta 2020. godine, studentima završnih godina studija će biti omogućeno obavljanje prakse u državnim organima i organima lokalne samouprave, saopšteno je iz Ministarstva javne uprave.

Za obavljenu praksu nije predviđena novčana nadoknada.

Zainteresovani studenti završnih godina studija, prijave podnose Upravi za kadrove do 1. novembra 2019. godine, elektronskim putem na email: [email protected]  


Uz prijavu, studenti elektronskim putem dostavljaju i potvrdu obrazovne ustanove u kojoj je naznačena godina studiranja i oblast obrazovanja.

Studenti mogu podnijeti prijavu za jedan ili više državnih organa ili organa lokalne samouprave, za koji ispunjavaju uslove u pogledu vrste obrazovanja.

Za dodatne informacije, studenti mogu kontaktirati Ninu Kovačević, Uprava za kadrove, br. tel: 020/202-290.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.