Državljanki Srbije 6 godina zatvora zbog pokušaja ubistva sedmogodišnjeg sina
Foto:Pobjeda

Sporazum

Državljanki Srbije 6 godina zatvora zbog pokušaja ubistva sedmogodišnjeg sina

Viši sud u Podgorici usvojio je sporazum kojim je srpska državljanka Marija Pančić, iz Bele Palanke, pristala na šest godina zatvora zbog pokušaja ubistva sedmogodišnjeg sina, potvrđeno je Pobjedi iz Višeg suda.

Pančić je nedavno Apelacioni sud produžio pritvor jer, ocjenom dokaza, iz spisa predmeta prvostepenog suda proizilazi da je Pančić osnovano sumnjiva da je počinila krivično djelo koje joj se optužnicom stavlja na teret.

“Osnovano se sumnja da je okrivljena pokušala da ubije sedmogodišnjeg sina, kojeg je prethodno zlostavljala. Ona je 4. decembra 2018. godine više puta ubola sina nožem u vrat, grudni koš i natkoljenicu, nanoseći mu teške i po život opasne povrede”, navodi se u odluci.

Istraga ukazuje da je Pančić i prije 4. decembra maltretirala dijete.

Okrivljenoj je pritvor produžavan zbog opasnosti od bjekstva i težine krivičnog djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.